Onze diensten

Ik ben een sympatieke, ervaren en geduldige rij-instructeur. Ik bied je het volgende - thuis ophalen, lessen op maat, slaaggarantie (mocht je het diploma niet halen, geven wij jou 5% korting op de tweede cursus). Tussendoor doen wij een testexamen. Betaling kan bij ons ook verspreid over meerdere maanden.


theorie lessen

Wij geven theorie lessen middels het bekende I-theorie dit is een online platform waar je kan inloggen en leren, je vindt hier een online theorie boek en meerdere proef examens. Ook is het mogelijk om de lastige situaties altijd te bespreken, en des noods gaan we niet rijden maar theorie leren.

praktijk examen

Eerst kijken wij wat je al kan, daarna gaan wij samen jou zwakke punten verbeteren. Wij rijden in een moderne Opel Astra, wel zo comfortabel. Wij rijden in smalle straatjes in oude binnesteden, en wij oefenen op de drukke snelweg. Ik zal ook zeer regelmatig de bijzondere verichtingen er bij pakken zodat ze ook goed en vers in het geheugen blijven zitten. Zo kan je alle situaties op de weg zeer goed oefenen. Geen verrassing achteraf bij het examen!